• Ruka Bike Park
  VILLA
  VALTAVA
  Täydellinen tukikohta
  Pyöräilijälle

Ruka Bike Park

Pyöräilemään Rukalle?

Rukan Bike Park on suosittu maasto- ja alamäkipyöräilykohde sijaiten Rukan laskettelukeskuksen yhteydessä Kuusamossa. Ruka Bike Park tarjoaa pyöräilijöille monipuolisen ja haastavan ympäristön nauttia lajistaan tunturimaisemissa.

Pyöräilyreitit Rukan Bike Parkissa sopivat eri tasoisille pyöräilijöille, aina aloittelijoista kokeneisiin ammattilaisiin. Alueella on runsaasti helppoja reittejä, jotka sopivat perheille ja vasta-alkajille, samoin kuin vaativampia ja teknisempiä polkuja, jotka tarjoavat haasteita kokeneemmille pyöräilijöille. Rukan Bike Park on myös tunnettu laajasta valikoimasta freeride- ja alamäkireittejä, jotka houkuttelevat adrenaliinia ja temppuja rakastavia pyöräilijöitä. Kaikki Ruka Bike Park reitit löydät täältä.

Bike Parkin alueella on hyvät palvelut, kuten vuokraamoja, huoltotilat, tapahtumia ja opastettuja kursseja maasto- ja alamäkipyöräilyn maailmaan.

Rukan Bike Park on hieno kohde kaikille pyöräilyn ja maastopyöräilyn ystäville, jotka haluavat kokea upeita maisemia ja haastavia polkuja Pohjois-Suomen luonnon keskellä. Se houkuttelee sekä paikallisia että matkailijoita nauttimaan pyöräilystä ja luonnon kauneudesta aktiivisen liikkumisen parissa.

Bike Park reitit on jaettu kolmeen eri kategoriaan ja neljään vaikeustasoon. Reittikategoriat ovat:
 • Flow: Flow-reitit ovat sujuvia ja saumattomia alamäkireittejä, jotka on suunniteltu tarjoamaan nautinnollinen ja mukaansatempaava ajokokemus. Ne sisältävät usein kaarevia mutkia, mukavia laskuja ja hyviä vauhdinottoalueita.
 • Technical: Tämä reitti on suunniteltu haastavammaksi ja teknisemmäksi. Siinä voi olla jyrkempiä laskuja, kivisiä osuuksia, juurakkoja ja muita esteitä, jotka vaativat tarkkaa ajolinjaa ja taitoa hallita pyörää vaikeissa maasto-olosuhteissa.
 • Maastopyöräily: Muut reitit ovat tyypillisesti helpohkoja maastopyöräilyreittejä (XC) Rukan välittömässä läheisyydessä
Bike park reitit on luokiteltu vaikeustasoltaan vastaavasti kuin rinteet:
 • Vihreä: Vihreä: Vihreät reitit ovat aloittelijoille sopivia eivätkä vaadi alamäkiajoon erityisesti suunniteltua pyörää. Ne ovat usein leveitä, tasaisia ja sisältävät vain vähän esteitä. Vihreät reitit ovat hyviä valintoja perheille ja ensikertalaisille, jotka haluavat tutustua Bike Parkin tunnelmaan ja helppoon ajamiseen.
 • Sininen: Siniset reitit ovat edistyneemmille aloittelijoille ja kohtalaisesti taitaville pyöräilijöille. Ne voivat sisältää hieman jyrkempiä laskuja, enemmän mutkia ja joitain pieniä esteitä, kuten juurakkoja, kiviä tai hyppyjä. Siniset reitit tarjoavat hieman haastetta, mutta ovat silti suhteellisen helppoja käsitellä.
 • Punainen: Punaiset reitit ovat kokeneille ja taitaville pyöräilijöille. Ne sisältävät usein teknisempiä osuuksia, jyrkempiä laskuja, isompia hyppyjä ja muita haastavia esteitä. Punaiset reitit vaativat hyvää ajotaitoa, hallintaa ja itseluottamusta.
 • Musta: Mustat reitit ovat vaativimpia ja haastavimpia. Ne ovat tarkoitettu kokeneille downhill-pyöräilijöille, joilla on paljon kokemusta ja taitoa. Mustat reitit voivat sisältää suuria hyppyjä, jyrkkiä laskuja, teknisiä osuuksia ja muita vaativia esteitä. Näille reiteille suunnistaminen vaatii suurta itseluottamusta ja kykyä hallita pyörää vaativissa olosuhteissa.

Villa Valtava tarjoaa hyvän tukikohdan Rukalla pyöräilemiseen.

Asiakkaiden arvostama

Asiakkailta saamamme palaute on ollut erittäin positiivista ja olemme varmoja että kun varaat Villa Valtavan et tule pettymään. Mökki on yksi Rukan parhaista ja vuokraan sisältyy kaikki tarpeellinen.

Asiakkaiden kokemuksia

Ulkoporeallas

Ulkoporeallas sisältyy vuokraan ja altaan vesi vaihdetaan ennen jokaista vuokralaista. Allas on aina lämmin ja voit nauttia poreista päivän aktiviteettien jälkeen ystäviesi tai perheesi kesken.

Kysyttävää?

Tilava

Olemme panostaneet mökissä oleskelutilojen pinta-alaan, kuitenkaan makuupaikoista tinkimättä. Mökissä majoittuu hyvin 2 perhettä tai isompikin kaveriporukka. Saunaan ja ulkoporealtaaseen mahtuu kuusi henkilö.

Lisätietoa tiloista

Miksi Villa Valtava?

Ruka - Maastopyöräily

Villa Valtava tarjoaa modernista tyylistä pitävälle asiakkaalle täydellisen tukikohdan Rukalla pyöräilyyn. Mökissä on kaikki mukavuudet, kattavalla varustelulla ja käytännöllisellä pohjaratkaisulla. Puulämmitteisessä saunassa ja ulkoporealtaassa on mukava rentoutua päivän pyöräilyjen jälkeen. Olemme panostaneet mökissä oleskelutiloihin makuupaikoista tinkimättä. Mökillä on myös ulkovesipiste pyörän pesemiseen. Kesäkaudella hintaan sisältyy aina:

 • Ulkoporealtaan käytttö, vedenvaihto ja kemikaalit
 • Polttopuut kiukaaseen, takkaan ja nuotiopaikalle
 • Loppusiivous
 • Kaasugrilli kaasuineen
 • Sähköauton latausasema 11kW. Latausasemassa on kiinteä Type2 kaapeli
 • Kolmen hengen kanootti, SUP-lauta ja kelluntaliivit neljälle
 • WC- ja talouspaperit, laudeliinat, shampoot ja pesuaineet, ensiaputarvikkeet
 • Retkeilyvälineitä
Lisätietoja

Vuokraa Mökki Rukalta

Osoite

Pihlajalammentie 2D
93830 Rukatunturi
Suomi

Yhteydenotot

Sähköposti: villa.valtava@gmail.com
Puhelin: +358 40 8474106

Sosiaalinen Media