Mökki Rukalta?

Rukalla valikoimaa mökeissä riittää, onhan Kuusamossa lähes 7000 mökkiä ja kaikentyyppiset majoitukset mukaanlukien yli 12000 vuodepaikkaa. Kuusamon mökeistä noin 600 on aktiivisessa vuokrauksessa, mökin tai majoituksen valinta Rukalta ei siis ainakaan vaihtoehdoista ole kiinni. Suurin osa Rukan mökeistä on kuitenkin rakennettu menneillä vuosikymmenillä eivätkä välttämättä enää palvele tämän päivän asiakkaiden tarpeita.

Villa Valtava tarjoaa täydelliset nykyaikaiset puitteet Rukan lomallesi kohtuuhintaan. VillaValtava on hyvin varusteltu mökki Rukan pohjoispuolella, Valtavaaran ja Konttaisen upeissa maisemissa. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla ilman naapureita Alapessari -järveen rajoittuvalla omarantaisella tontilla mutta kuitenkin lähellä Rukan aktiviteetteja. Suositut ulkoilureitit, hiihtoladut ja moottorikelkkareitit ovat mökin lähettyviltä, laskettelurinteille on autolla vajaa 10km.

Asiakkaiden arvostama

Asiakkailta saamamme palaute on ollut erittäin positiivista ja olemme varmoja että kun varaat Villa Valtavan et tule pettymään. Mökki on yksi Rukan parhaista ja vuokraan sisältyy kaikki tarpeellinen.

Asiakkaiden kommentteja

Ulkoporeallas

Ulkoporeallas sisältyy vuokraan ja altaan vesi vaihdetaan ennen jokaista vuokralaista. Allas on aina lämmin ja voit nauttia poreista päivän aktiviteettien jälkeen ystäviesi tai perheesi kesken.

Kysyttävää?

Tilava

Olemme panostaneet mökissä oleskelutilojen pinta-alaan, kuitenkaan makuupaikoista tinkimättä. Mökissä majoittuu hyvin 2 perhettä tai isompikin kaveriporukka. Saunaan ja ulkoporealtaaseen mahtuu kuusi henkilö.

Lisätietoa tiloista

Miksi Villa Valtava?

Ruka - Laskettelu

Villa Valtava tarjoaa modernista tyylistä pitävälle asiakkaalle täydelliset puitteet Rukalla. Mökissä on kaikki mukavuudet modernilla sisustuksella, kattavalla varustelulla ja käytännöllisellä pohjaratkaisulla. Ulkoporealtaassa on mukava rentoutua päivän aktiviteettien jälkeen ja allad tuo pienen ripauksen luksusta lomallesi. Olemme panostaneet mökissä oleskelutiloihin makuupaikoista tinkimättä. Talvikaudella hintaan sisältyy aina:

  • 2kpl Ruka-Pyhä hissilippuja (yrityskausikortteja)
  • Ulkoporealtaan käytttö, vedenvaihto ja kemikaalit
  • Kolmet aikuisten ja yhdet lasten lumikengät
  • Polttopuut kiukaaseen, takkaan ja nuotiopaikalle
  • Retkeily- ja mäenlaskuvälineitä
Lisätietoja

Vuokraa Mökki Rukalta

Osoite

Pihlajalammentie 2D
93830 Rukatunturi
Suomi

Yhteydenotot

Sähköposti: villa.valtava@gmail.com
Puhelin: +358 40 8474106

Sosiaalinen Media