Mökki ja hissiliput

Laskettelureissu Rukalle suunnitteilla? Etsitkö hissilippuja tai mökkiä Rukalta? Lyö kaksi kärpästä samalla kertaa ja vuokraa Villa Valtava. VillaValtava on moderni luksusmökki Rukan pohjoispuolella, Valtavaaran ja Konttaisen upeissa vaaramaisemissa.

Mökin vuokraan sisältyy laskettelukaudella 2kpl Ruka-Pyhä hissilippuja (yrityskausikortteja) käyttöösi loman aikana. Etusi viikossa jopa 450€ ja viikonloppuna 180€, jo yksi laskettelupäivä kahdelta aikuiselta maksaa Rukalla noin 100€ (Päivälippu 46,5€+Keycard 5€). Yrityskausikortit ovat tavallisia hissilippuja joustavampia, samaa hissilippua voi yhden päivän aikana käyttää useampi laskettelija vuorotellen. Laskettelun lisäksi jalankulkijatkin pääsevät hissilipulla kätevästi tunturin yli Gondolia käyttäen, ja iltaisin voit myös kokea vauhdinhurmaa rattikelkkaillen Rukan huipulta. Rattikelkat kuuluvat mökin varustukseen mutta oma kypärä on suotavaa olla laskiessa mukana. Voit myös halutessasi poiketa päiväksi Pyhälle samalla hissilipulla.

Aktiviteettien jälkeen voit nauttia takkatulen loimusta, katsoa lempisarjaasi Netflixistä tai rentoutua puulämmitteisessä saunassa ja ulkoporealtaassa.

Miksi Villa Valtava?

Ruka - Hissiliput

Villa Valtava tarjoaa vaativammallekin asiakkaalle korkeatasoiset puitteet loman viettoon lumivarmalla Rukalla. Mökissä on kaikki mukavuudet modernilla sisustuksella ja käytännöllisellä pohjaratkaisulla. Olemme panostaneet mökissä oleskelutiloihin makuupaikoista tinkimättä. Mökissä majoittuu mukavasti 8-10 henkeä, ja erillinen saunatupa mahdollistaa omasta rauhasta nauttimisen isommassakin porukassa. Talvikaudella hintaan sisältyy aina muun muassa:

  • 2kpl Ruka-Pyhä hissilippuja (yrityskausikortteja)
  • Ulkoporeallas, vedenvaihto ja kemikaalit
  • Kolmet aikuisten ja yhdet lasten lumikengät
  • Polttopuut kiukaaseen, takkaan ja nuotiopaikalle
  • Retkeily- ja mäenlaskuvälineitä
  • Kattava valikoima keittiön kuiva-aineita
  • WC paperit, talouspaperi ja pefletit
Lisätietoja

Vuokraa mökki hissilipuilla

Osoite

Pihlajalammentie 2D
93830 Rukatunturi
Suomi

Yhteydenotot

Sähköposti: villa.valtava@gmail.com
Puhelin: +358 40 8474106

Sosiaalinen Media