Etsitkö paljullista mökkiä Rukalta?

Miksi tyytyä paljuun kun voit myös nauttia aina valmiista ulkoporealtaasta? Villa Valtavan ulkoporealtaaseen vaihdetaan vesi ennen jokaista asiakasta eli voit olla varma että saat nauttia poreista puhtaassa vedessä. Allas on säädetty +38 asteeseen, ja lämpötilaa on helppo alentaa tai nostaa tarpeen mukaan. Tasainen lämpötila ja huolettomuus onkin yksi syy miksi kannattaa harkita mökkiä ulkoporealtaalla, paljun tai kylpytynnyrin sijaan. Ulkoporealtaaseen pääset heti päivän aktiviteettien jälkeen, eikä sinun tarvitse odottaa paljun lämpiämistä yli kahta tuntia.

Paljuun nähden ulkoporealtaan etuja ovat myös parempi veden puhtaanapito, rentouttavat poreet ja tunnelmallinen valaistus. Useimmissa paljuissa veden puhtaanapito perustuu vain kemikaaleihin. Villa Valtavan ulkoporealtaaassa on kolminkertainen veden puhtaanapito järjestelmä. Kuitusuodatin kerää vedestä kiinteät roskat ja rasvan, otsonointijärjestelmä poistaa vedestä bakteereja sekä hiukkasia ja kemikaalit (kloori + ph säätö) pitää veden kirkkaana, puhtaana ja desifioituna, eli bakteerivapaana.

Ulkoporealtaalla on myös todettu positiivisia terveysvaikutuksia. Lämpimän veden, veden luomaa painottomuuden tunnetta ja hieronnan yhteisvaikutuksia kutsutaan hydroterapiaksi, ja hydroterapian on todettu edistävän palautumista ja terveyttä. Paljulla on toki monia vastaavia vaikutuksia, mutta porealtaan helppous ja tehokkaat poreet auttavat sinua rentoumaan vieläkin paremmin.

Miksi Villa Valtava?

Asiakkaiden arvostama

Asiakkailta saamamme palaute on ollut erittäin positiivista ja olemme varmoja, että varatessasi Villa Valtavan paljullisen mökin sijaan et tule pettymään. Mökki on yksi Rukan parhaista ja vuokraan sisältyy kaikki tarpeellinen.

Asiakkaiden kommentteja

Ulkoporeallas

Ulkoporeallas sisältyy vuokraan ja altaan vesi vaihdetaan ennen jokaista vuokralaista. Allas on aina lämmin ja voit nauttia poreista päivän aktiviteettien jälkeen ystäviesi tai perheesi kesken.

Kysyttävää?

Tilava

Olemme panostaneet mökissä oleskelutilojen pinta-alaan, kuitenkaan makuupaikoista tinkimättä. Mökissä majoittuu hyvin 2 perhettä tai isompikin kaveriporukka. Saunaan ja ulkoporealtaaseen mahtuu kuusi henkilö.

Lisätietoa tiloista

Mökki ulkoporealtaalla paljun sijaan?

Ruka - Palju

Lopeta paljullisen mökin etsintä Rukalta ja vuokraa Villa Valtava. Villa Valtava tarjoaa erinomaiset puitteet Rukan lomallesi kohtuuhintaan. Ulkoporealtaan edut paljuun nähden

  • Aina valmis, ei palovammojen riskiä
  • Huoleton ja helppokäyttäinen
  • Veden suodatus ja puhtaanapito
  • Tasainen lämpötila ja helppo lämpötilan säätö
  • Tunnelmallinen valaistus
  • Tehokkaat ja rentouttavat poreet
Lisätietoja

Vuokraa mökki ulkoporealtaalla

Osoite

Pihlajalammentie 2D
93830 Rukatunturi
Suomi

Yhteydenotot

Sähköposti: villa.valtava@gmail.com
Puhelin: +358 40 8474106

Sosiaalinen Media